El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya dona la benvinguda a quatre nous grups de treball

05-12-2019   |  Barcelona

Els grups de treball de Mediació de Lleida, de Psicologia comunitària, de Psicologia i sostenibilitat, i d’Investigació en aprenentatge, intel·ligència i emoció comencen la seva activitat.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya té quatre nous grups de treball, als quals dona la benvinguda oficialment. Després que el Consell Professional del COPC els valorés i aprovés i que la Junta de Govern els ratifiqués, els grups de treball ja han començat la seva activitat.

Els quatre nous grups de treball formen part de cinc seccions diferents: en primer lloc, el GT de Mediació (Lleida), que pertany a la Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes. En segon lloc, el GT de Psicologia comunitària, un grup de treball transversal, entre la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, la Secció de Psicologia de la Intervenció Social i la Secció de Psicologia de l’Educació. En tercer lloc, el GT de Psicologia i sostenibilitat, de la Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball. Per últim, el GT d’Investigació en aprenentatge, intel·ligència i emoció, en el si de la Secció Psicologia de l’Educació.

El COPC desitja que el treball dels nous grups de treball sigui productiu, rellevant i significatiu, per a la qual cosa gaudiran del necessari suport institucional.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC