La Intercol·legial renova el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona per donar suport a les persones asilades i immigrades

05-12-2019   |  Barcelona

El conveni se signa la vigília de la commemoració del Dia Internacional del Migrant, el dia 20 de desembre.

 

La Intercol·legial i l’Ajuntament de Barcelona, des de 2017, tenen un acord de col·laboració en l’àmbit de suport a les persones asilades i immigrades. L’any 2019, els organismes amplien el seu acord de col·laboració, amb la signatura de la renovació del conveni que tindrà lloc el proper 19 de desembre, a la seu de l’Associació Intercol·legial. L’acord redueix, per tal que sigui el mínim possible, el temps que transcorre entre la primera entrevista al Servei d'Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats de l'Ajuntament de Barcelona (SAIER) i l'efectiva derivació al col·legi professional que correspongui, cosa molt important per a l’èxit del programa.

Per l’acte de signatura del conveni s’ha programat, a continuació, una taula rodona amb testimonis de diverses persones professionals que s’han acollit als programes d’acompanyament que desenvolupa el conveni.

La signatura del conveni i la taula rodona tenen lloc la vigília del Dia Internacional del Migrant, que es commemora el 20 de desembre.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC