El Consejo General de la Psicología de España fa una declaració amb motiu de la Cimera del Clima de les Nacions Unides

03-12-2019   |  Barcelona

La declaració argumenta per què la psicologia és clau per frenar l’emergència climàtica.

Del 2 al 13 de desembre de 2019 té lloc a Madrid la Cimera de Clima de les Nacions Unides, que reuneix líders polítics de tot el món amb l’objectiu de conscienciar i promoure una transformació urgent per frenar el greu impacte global del canvi climàtic causat per l’emissió de gasos a l’atmosfera.

Davant de tal emergència es fa imprescindible una acció global que mobilitzi de manera urgent totes les parts implicades (governs i administracions, indústria, accionistes, organitzacions socials i sanitàries i ciutadania), i que tingui com a objectiu estabilitzar les concentracions de CO2 i altres gasos en nivells que evitin l’escalfament global.

Amb el coneixement que la conducta humana és un dels factors que més incideix en el canvi climàtic i el convenciment que només mitjançant un esforç conjunt és possible revertir la situació d'emergència climàtica en què ens trobem, el Consejo General de la Psicología de España està fermament compromès a promoure, des de la disciplina psicològica, els canvis necessaris per contribuir a aconseguir la disminució d'emissions ja convertir-se en un agent i referent per al canvi.

Amb aquesta la finalitat, el Consejo ha redactat una declaració en què concreta i argumenta el seu posicionament i el conjunt de compromisos que contreu per aconseguir reduir els efectes del canvi climàtic. Podeu llegir la Declaració La Psicología, clave para frenar la emergencia climàtica clicant aquest enllaç.  


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC