El COPC participa a la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia: Madrid, 13 de desembre

28-11-2019   |  Barcelona

Durant la Jornada es lliuraran els premis José Luis Pinillos i Joves psicòlegs emprenedors.

El proper dia 13 de desembre de 2019 tindrà lloc a Madrid la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia, que coorganitzen la Psicofundación i la División de Psicología del Centro de Enseñanza Superior Cardenal Cisneros, adscrit a la Universidad Complutense de Madrid. El COPC, entre d’altres organismes promotors i col·laboradors, hi participa amb altres col·legis oficials i universitats. Enguany s’espera repetir l’èxit i bon acolliment que van obtenir les jornades anteriors, tant des del punt de vista del prestigi dels ponents i la qualitat del debat suscitat com per l'assistència, que l’any passat va reunir més de 140 psicòlegs i psicòlogues tant de l'àmbit universitari com professional.

L'objectiu de la VI Jornada d'Excel·lència i Innovació en Psicologia és seguir promovent el debat de les idees innovadores i premiar l'excel·lència de l'activitat professional i acadèmica de la Psicologia. L'esquema de la Jornada consta de taules en què es desenvoluparan temàtiques innovadores i excel·lents, cadascuna coordinada per un professor o professional de reconegut prestigi.

A més, es farà una lliurament de premis, entre d'altres:

  • Premi José Luis Pinillos, amb tres categories: Psicòleg de l'Any, Reconeixement a una vida, Entitat socialment excel·lent.
  • Premi Joves Psicòlegs Emprenedors, amb dues categories: Iniciativa Investigadora i Iniciativa Empresarial.

El degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya està convidat a la Jornada, a la qual els col·legiats i col·legiades també poden inscriure-s'hi: teniu tota la informació al web psicologiainnova.es.  


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC