El COPC envia una enquesta de satisfacció als col·legiats i col·legiades

27-11-2019   |  Barcelona

Consulteu el vostre correu del 26 de novembre, cliqueu l’enquesta i valoreu l'activitat del Col·legi. Si us sembla que no l'heu rebut, reviseu també la carpeta d'SPAM.

Dimarts 26 de novembre, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va enviar una enquesta de satisfacció als col·legiats i col·legiades. L’enquesta us permetrà aportar la vostra opinió sobre tots els serveis que ofereix COPC, per tal que es puguin identificar els que són valorats més positivament i els que no compleixen totalment les espectatives dels seus destinataris.

El qüestionari pregunta sobre l’atenció col·legial, sobre desenvolupament professional, la borsa de treball, la biblioteca, la comunicació, la formació, la feina de la Comissió Deontològica, etc., i dona l’espai als col·legiats i col·legiades per encoratjar el COPC per la feina ben feta o per proposar millores a les activitats del COPC. A més, també permet que les persones col·legiades proposin nous objectius per a la institució. Amb dades qualitatives i quantitatives, el COPC podrà determinar les accions i funcions a mantenir o a desenvolupar per augmentar la satisfacció de tots els seus membres.

Els resultats de l’enquesta es faran públics per a col·legiats i col·legiades, per tal que puguin contrastar la seva percepció personal amb la valoració agregada de totes les persones col·legiades que responguin l'enquesta. La informació es farà arribar una vegada hi hagi respostes suficients, es tanqui el termini per emplenar el qüestionari i se n’hagin buidat les dades obtingudes.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya us anima a emplenar l’enquesta: la vostra veu és la més important, i com més persones contestin, més riques, diverses, plurals, completes i vinculants seran les dades obtingudes. Consulteu el vostre correu del 26 de novembre, cliqueu l’enquesta i valoreu l'activitat del Col·legi. Si us sembla que no l'heu rebut, reviseu també la carpeta d'SPAM.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

  Etiquetes: COPC , Serveis COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC