La Junta de Govern del COPC convoca la Junta General Ordinària i Extraordinària per al 18 de desembre de 2019

26-11-2019   |  Barcelona

La primera convocatòria és a les 19.30 h, a la Sala d’Actes de la Seu de Barcelona del COPC.

La Junta de Govern del COPC, reunida en sessió plenària, va acordar convocar la Junta General Extraordinària i la Junta General Ordinària el proper 18 de desembre.

Tots els col·legiats i col·legiades tenen el dret d’assistir-hi i votar cada punt de l’ordre del dia, per tal que s’aprovin o se se’ls busqui una nova orientació. Com en cada convocatòria de tardor de la Junta General, el principal punt de l’ordre del dia serà l’aprovació, si s’escau, de la proposta de pressupost per al 2020 de la institució, que també inclou els pressupostos de les seccions professionals del COPC com a punt específic.

Les persones col·legiades que així ho desitgin, poden confirmar l’assistència a la Junta General en aquest enllaç, actiu fins a les 13.00 hores del mateix dia 18. D’aquesta manera, s’estalviaran d’emplenar el document que cal signar abans de l’entrada a la sala i, per tant, el temps d’espera a la cua.

La convocatòria i l’ordre del dia de la Junta General és en aquest enllaç al document adjunt i ha estat enviat per correu, electrònic o ordinari, a tots els col·legiats i col·legiades.

Finalment, totes les persones col·legiades poden consultar la documentació de la Junta General al mateix enllaç per confirmar-hi l'assitència. Hi ha dos documents, l'esborrany de l'acta de la Junta General anterior i el pressupost de 2020, que es presenten en sengles punts de l'ordre del dia per ser aprovats.

Cal remarcar que enguany es facilita un correu electrònic, pressupostos2020@copc.cat , perquè els col·legiats i col·legiades puguin formular preguntes sobre el pressupost per tal que siguin contestades durant la Junta General.

Podeu consultar els documents de la Junta General prement aquest enllaç

Els col·legiats i col·legiades que prefereixin la versió impresa poden demanar-la, per telèfon o per correu, i passar-la a recollir a la seu del COPC.

Esperem la vostra assistència a la Junta General.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC