El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya programa, per iniciar-se al mes de gener del 2020, el curs de preparació a les oposicions d’orientació educativa

21-11-2019   |  Barcelona

Aquesta formació està adreçada a psicòlegs, psicòlogues i persones llicenciades que tinguin els requisits per accedir a les oposicions convocades pel Departament d’Educació.

El proper mes de gener, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ofereix un curs per preparar les oposicions a les places d’orientació educativa del Departament d’Educació. El curs, que s’inicia el dia 9 de gener, té un preu d’inscripció especial, inferior a la tarifa estàndard per a col·legiats i col·legiades de 8 euros l’hora, que suposa una reducció del 38% respecte a les tarifes habituals del COPC. Amb aquesta decisió el COPC vol reduir les possibles barreres d’accés a les persones que estan estudiant les oposicions i afavorir-ne l’ocupabilitat.

Aquest projecte de preparació d’oposicions està format per dos cursos independents:

  • Un curs de 80 h que pretén treballar algunes de les temàtiques del concurs com són els diferents àmbits d’actuació de l’orientador o orientadora educatiu, la seva pràctica diària (rol i funcions), l’estructura i organització d’un centre educatiu i d’un EAP, l’estructura bàsica del Pla d’actuació i les programacions de les unitats d’intervenció, preparació, simulació de les pràctiques de les diferents parts del concurs d’oposicions, etc. Per a més informació i inscripció, prem aquest enllaç.
  • Un curs de 20 h únicament enfocat a preparar supòsits pràctics i simulació cronometrada de la prova, comprendre el Pla d’actuació: realització del pla i simulació de la defensa i Programar unitats d’intervenció i simular l’exposició oral. Per a més informació i inscripció, prem aquest enllaç.

Tota la informació dels cursos de preparació d’oposicions -calendari, programa, preu, ponents, etc.- formen part de l’apartat de formació del web. Clica aquí i consulta'l.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC