El III Congreso Internacional de Psicología y RR.HH. espera la vostra participació a Las Palmas de Gran Canaria del 20 al 23 de maig de 2020

20-11-2019   |  Barcelona

Fins al 31 de gener de 2020, l’organització anima els psicòlegs i psicòlogues col·legiats a presentar taules rodones, comunicacions orals, pòsters o simpòsiums.

Las Palmas de Gran Canaria acollirà, del 20 al 23 de maig, el III Congreso Internacional de Psicología y RR.HH. El comitè organitzador, format per representants del Consejo General de la Psicología de España, de diversos col·legis oficials de psicologia i d’empreses privades de l’àmbit de la psicologia i els recursos humans, ja ha presentat el web que actualitza tota la informació sobre el congrés i habilita la inscripció i les sol·licituds de participació en qualsevol de les fórmules previstes.

Els col·legiats i col·legiades que vulguin presentar taules rodones, comunicacions orals, pòsters o simpòsiums, tenen fins al 31 de gener per sol·licitar-ho; els que només s’hi vulguin inscriure com a assistents, tenen un preu reduït d’inscripció fins el 20 de febrer, addicional al preu especial per ser psicòlegs o psicòlogues col·legiats.

Podeu consultar tota la informació disponible i actualitzada sobre el III Congreso Internacional de Psicología del Trabajo y los RR.HH. consultant el web: cprh2020.com .


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC