El proper teatrefòrum de la Comissió de Cultura al teatre Akadèmia és el proper dijous 21. Encara no tens l'entrada?

14-11-2019   |  Barcelona

Compra l'entrada en promoció, a només 12 euros, i sent la veu dels actors i actrius, no la dels personatges que interpreten.

Dijous 21 de novembre la Comissió de Cultura del COPC programa un teatrefòrum amb un Shakespeare, Vaig ser pròsper. L'obra, amb la qual la companyia de teatre Projecte Ingenu celebra el seu cinquè aniversari, és un excel·lent punt de partida per parlar de psicologia, de persones que viuen fortament anclades en el passat.

Acabada la funció, Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern i referent de la Comissió de Cultura del COPC, moderarà un col·loqui entre la companyia i els espectadors i espectadores. Les sessions de teatrefòrum sempre són molt recomanables, perquè es pot sentir la veu dels actors i actrius, no només la dels personatges que interpreten, i perquè es desgranen les voluntats artístiques dels directors de les obres.

La sessió valdrà només 12 euros per a col·legiats i col·legiades, només cal que premeu aquest enllaç i compreu les entrades en línia. Tingueu en compte que és un enllaç exclusiu per a persones col·legiades i que us demanarà iniciar sessió al web del COPC amb usuari i contrasenya.

 
Aprofiteu la convocatòria per veure teatre de proximitat, en una magnífica sala i a preu de privilegi.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC