El XII Congreso Iberoamericano de Psicología de la Federación Iberoamericana de Agrupaciones y Colegios de Psicología t'espera a Mèxic

14-11-2019   |  Barcelona

L'esdeveniment té lloc l'1, 2 i 3 d'abril, a la Universitat Autònoma de Coahuila, a Saltillo, amb una conferència magistral del Dr. Mattioli.

Els dies 1, 2 i 3 d'abril de 2020, tindrà lloc a la Universitat Autònoma de Coahuila a Saltillo, Coahuila (Mèxic) el XII Congreso Iberoamericano de Psicología de la Federación Iberoamericana de Agrupaciones y Colegios de Psicología, organitzat pel Consell Nacional per a l'Ensenyament i Investigació en Psicologia (CNEIP), i sota l'auspici de la FIAP. L'esdeveniment és també un congrés nacional mexicà, el XLVII Congreso Nacional de Psicología: “Perspectivas de la Psicología en Iberoamérica: Ciencia y Estudio”.

El conjunt de conferències i tallers, el lema dels quals és Perspectives de la Psicologia a Iberoamèrica: ciència i professió, pretén convertir-se en punt de trobada perquè psicòlegs i psicòlogues de tota Iberoamèrica comparteixin les últimes novetats científiques i els avenços de la professió en els diferents àmbits i especialitats de la disciplina, així com afirmar la presència de la psicologia en l'espai iberoamericà. El degà de COPC, el Dr. Guillermo Mattioli, farà una de les 6 ponències magistrals de l'esdeveniment: Ciencia y psicoterapia, aspectos epistemológicos y profesionales.

Tota la informació per participar al Congrés està a la seva pàgina web, que també té oberta la inscripció per a assistència.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC