El XI Concurs de postals de Nadal de la Delegació Territorial de Tarragona premia il·lustracions de familiars de fins a de 12 anys i alumnes de centres d’educació especial

13-11-2019   |  Tarragona

El termini màxim per presentar-s'hi és el dia 9 de desembre, i els guanyadors o guanyadores se sabran el dia 16.

La Delegació Territorial de Tarragona convoca l’XI Concurs de postals de Nadal, gràcies al qual dissenyarà la seva felicitació de Nadal.

Les persones concursants poden presentar les seves il·lustracions fins el dia 9 de desembre de 2019, dilluns, en mida postal, paper dinA4 o format electrònic. El concurs és obert a nens i nenes de fins a 12 anys, familiars de col·legiats i col·legiades, i a alumnes de centres d’educació especial sense límit d’edat. Es pot utilitzar qualsevol tipus de tècnica: llapis, cera, retoladors, aquarel·les, collage, ordinador, etc., i els guanyadors de cada categoria seran premiats amb 100 euros per adquirir material escolar. Les bases de la convocatòria, que cal seguir fil per randa, són en aquest enllaç al document adjunt a la notícia.

Els resultats del concurs es faran públics el dia 16 de desembre, a les 19 h, a l’acte de Trobada nadalenca de la Delegació Territorial de Tarragona. Esperem les vostres il·lustracions!
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC