El Congrés Iberoamericà Ciberpsicologia, sobre La psicologia davant d'una societat digital, se celebra en línia de l'11 a el 15 de novembre

07-11-2019   |  Barcelona

Ponents internacionals presentaran les últimes tendències, investigacions i desenvolupaments en tecnologies per a la salut mental: teràpia online, realitat virtual i altres recursos digitals.


De l'11 al 15 de novembre té lloc, en línia, el Congrés Iberoamericà Ciberpsicologia. El Congrés, que porta per títol La psicologia davant d'una societat digital, realitza totes les ponències per videoconferència. La inscripció al congrés és gratuïta, la qual cosa suposa una excel·lent oportunitat per accedir a les ponències de reconeguts ponents internacionals que presentaran les últimes tendències, investigacions i desenvolupaments en tecnologies per a la salut mental: teràpia online, realitat virtual i altres recursos digitals.
 
La presentació de Congrés tindrà lloc el proper 11 de novembre, a les 18 h, per part del comitè organitzador, que introduirà les temàtiques i ponents que intervindran els següents dies, els workshops i totes activitats complementàries.
 
Per a més informació, cliqueu aquest enllaç a la pàgina web del Congrés Iberoamericà Ciberpsicologia. La psicologia davant d'una societat digital, en el qual podeu inscriure-us a l'esdeveniment.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC