El Departament de Desenvolupament Professional presenta una nova pàgina web per aclarir els dubtes sobre l’habilitació sanitària de professionals

07-11-2019   |  Barcelona

El termini per sol·licitar l’habilitació és obert al Departament de Salut. En cas de tenir ja la carta d’habilitació podeu incloure-la a la fitxa col·legial de l’àrea privada del web del COPC.

El Departament de Desenvolupament Professional presenta una nova pàgina web sobre l’habilitació sanitària de professionals de la psicologia per aclarir els dubtes freqüents que els psicòlegs i psicòlogues tenen sobre la qüestió. La pàgina web, que podeu consultar en aquest enllaç, organitza la informació per maximitzar-ne la claredat i comprensió, gràcies a la qual cosa el COPC espera que es redueixi la necessitat de posar-se en contacte amb el Col·legi per aclarir informacions.

Cal remarcar que encara es poden demanar habilitacions sanitàries al Departament de Salut, sempre i quan se’n compleixin els requisits. La nova pàgina web aclareix, pas a pas, com fer-ho.

D’altra banda, el web del COPC també ha habilitat un nou apartat per incloure a la fitxa col·legial la carta de l’habilitació i acreditar la condició de psicòleg o psicòloga general sanitari. L’apartat, integrat a l’àrea privada del web, és el de Les meves titulacions oficials i a la sol·licitud de nova titulació es pot adjuntar el document de l’habilitació. Podeu accedir-hi directament prement aquest enllaç.

Consulteu la nova pàgina del web, us aclarirà els dubtes i us farà guanyar temps. Per a qualsevol dubte o aclariment sobre la informació del web, podeu contactar amb el Departament de Desenvolupament professional través del correu electrònic registresanitari@copc.cat .


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC