La XII Nit de la professió de l’Anoia reuneix els professionals de la salut de la comarca

07-11-2019   |  Barcelona

El Dr. Guillermo Mattioli assisteix a l’acte per expressar el suport i acompanyament del COPC als psicòlegs i psicòlogues de l’Anoia.

<H6>D'esquerra a dreta: Eduard Recuero, José Fernández, Dr. Guillermo Matioli, Montse Martí, psicòlegs, Josep Checa, metge, i Pilar Arbós, psicòloga
D'esquerra a dreta: Eduard Recuero, José Fernández, Dr. Guillermo Matioli, Montse Martí, psicòlegs, Josep Checa, metge, i Pilar Arbós, psicòloga

La trobada anual dels professionals de la salut de l’Anoia, la Nit de la professió, va tenir lloc el passat 25 d’octubre a la Pobla de Claramunt. L’acte és un espai de diàleg entre els diferents professionals i col·lectius sanitaris, de reconeixement a les trajectòries professionals i de benvinguda als que s’hi incorporen, i és l’ocasió en què es fa el lliurament del premi Nit de la professió al millor treball o projecte de recerca i/o innovació en l’àmbit de la salut.

En aquesta XXII edició, la Nit de la professió va ser organitzada per la filial a l’Anoia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i les delegacions a l’Anoia del Col·legi de Metges, el Col·legi d’Infermeres i Infermers, el Col·legi de Farmacèutics, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Col·legi de Psicologia de Catalunya. La celebració va aplegar més de 150 professionals de diferents disciplines i a més va comptar amb l’assistència de la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Alba Vergés.

L'esdeveniment va comptar també amb la participació de l'Associació de Psicòlogues i Psicòlegs de l'Anoia (APPA) i de la seva presidenta, Montse Martí.

Per últim, es van atorgar la beca Nit de la Professió, que compta amb la col·laboració de MIPS Fundació Privada, i el premi Nit de la Professió, ambdós destinats a donar suport a treballs o projectes de recerca i/o innovació en l’àmbit de la salut i dotats amb 1.500 €. El projecte guanyador de la beca va ser Efectividad de la suplementación con calostro extraido prenatalmente para la prevención de complicaciones perinatales en neonatos de madres con diabetis, de Laura Borrega; el premi es va atorgar al treball “Què sap la població de l’Anoia sobre la resistència als antibiòtics?” de Mar Casanovas.

El degà del COPC, el Dr. Guillermo Mattioli, va representar el Col·legi a l’acte, com a mostra de suport i acompanyament col·legial a la tasca dels professionals sanitaris de l’Anoia i a les psicòlogues i psicòlegs del territori.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC