El grup de treball de Mindfulness de la Delegació Territorial de Lleida us convida a la projecció de la pel·lícula “Camina conmigo” i posterior col·loqui

04-11-2019   |  Lleida

La sessió es durà a terme el dijous 14 de novembre a les 20 h a l'Espai Funàtic de Lleida amb descompte per a col·legiats/ades

El GT Mindfulness de la Delegació Territorial de Lleida organitza el proper dijous 14 de novembre una sessió a l'Espai Funàtic de Lleida amb un preu de 1 € per col·legiats i col·legiades. En aquesta sessió es projectarà la pel·lícula documental "Camina conmigo" i tots els participants en la sessió podran participar en el posterior col·loqui.

Quins beneficis té el “mindfulness”? Como ens ajuda a la nostra vida diària? Per què les empreses estan promocionant i introduint aquesta pràctica als seus empleats?

“Camina conmigo” s’endinsa a la comunitat budista de Plum Village, França, en la que els seus integrants renuncien a totes les pertinences amb un propòsit comú: transformar el sofriment i posar en pràctica l’art del “mindfulness” sota la tutela de Thich Nhat Hanh, mestre zen i activista per la pau, mundialment famós. “Camina conmigo” suposa  una meditació sobre la comunió amb les qüestions  existencials i la recerca d’una connexió més profunda amb un mateix i el món. Les boniques  imatges filmades al  larg de tres anys i les ensenyances de Thich Nhat Hanh, narrades per la singular veu  de l’actor Benedict Cumberbatch (protagonista de “The Imitation Game” i “Sherlock”), converteixen aquest documental en una obra sense precedents.

 Col·loqui  a càrrec de: 

  •  Ramon Badia (budista- Zen)
  • Oscar Castan Psicòleg i membre de la Junta de Lleida del COPC
  • Pilar Castillo Elies Psicòloga. Coordinadora GT Mindfulness de Lleida del COPC.

 “Ara més que mai és necessari el cultiu de la serenitat i connexió Personal”

https://karmafilms.es/catalogo/camina-conmigo/

Preu per a col·legiats/ades: 1€

Preu per a no col·legiats/ades: 6€

Les persones col·legiades i precol·legiades poden reservar-se una entrada a 1 euro per WhatsApp del telèfon 630 743 981, sempre que enviïn un missatge amb el seu nom i cognom i número de col·legiació.

Esperem la vostra assistència: tingueu en compte que les entrades són limitades.

  Etiquetes: Lleida

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC