El COPC programa una sessió d'orientació professional per a estudiants de psicologia per primer cop en horari de tarda

04-11-2019   |  Barcelona

La xerrada és amb l’equip de Desenvolupament Professional del COPC, dilluns 18 de novembre, de 16.30 a 18 h.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza, per dilluns dia 18 de novembre, una xerrada d’orientació professional exclusiva per a estudiants del Grau de Psicologia. La sessió es fa per primera vegada específicament i exclusivament per a estudiants en horari de tarda, per tal de maximitzar la compatibilitat de la xerrada amb els horaris de les classes a les universitats. La sala 1 de formació del COPC acollirà la sessió, que tindrà lloc de 16.30 a 18.00 h i serà gratuïta com totes les altres sessions d’orientació grupals.

L’objectiu de la xerrada és oferir assessorament i orientació acadèmica i laboral específica sobre psicologia per a un conjunt de persones suficientment homogeni perquè les preguntes i dubtes que en sorgeixin sigui una informació que impliqui totes les persones assistents.

La sessió s’organitza en dues parts. La primera és transmissiva i dona la informació general que respon les principals preguntes de la majoria d’estudiants:

  • Quines són les sortides sanitàries i no sanitàries?
  • Quines àrees d’intervenció hi ha en psicologia?
  • De què puc treballar si no tinc el Màster General Sanitari?
  • Com i on puc començar a cercar feina quan acabo d’obtenir el Grau de Psicologia?
  • On puc trobar ofertes de voluntariat?

La segona part és interactiva i consisteix en resoldre els dubtes específics dels assistents.

Si ets estudiant de psicologia i vols assistir a la sessió, només cal que premis aquest enllaç i t’inscriguis a la xerrada clicant la pestanya corresponent. En cas que no tinguis usuari web, caldrà que te l’obris per poder formalitzar la inscripció.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC