La Delegació de Tarragona del COPC organitza la Conferència: Reptes i oportunitats en l'exercici professional de la psicologia a la XXVIII Setmana Psicològica de la URV

30-10-2019   |  Tarragona

La conferència és gratuïta per a col·legiats i col·legiades, que també tenen descompte per a les altres activitats programades per la Universitat.

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC participa a la XXVIII Setmana Psicològica de la Universitat Rovira i Virgili, que tindrà lloc de l’11 al 14 de novembre de 2019.

La XXVIII Setmana Psicològica de la URV són unes jornades de caràcter científic i acadèmic en l'àmbit estatal amb una àmplia tradició en el si de la Universitat Rovira i Virgili, i que pretenen donar a conèixer els darrers avenços i temes de discussió en l'àmbit de la psicologia. Cal ressaltar que aquesta serà l'edició ininterrompuda número vint-i-vuit d'aquestes jornades. La temàtica incideix sobre la qualitat de vida dels ciutadans i sobre les formes de vida social, i mostra la diversitat d'àmbits d'actuació, tant en l’àmbit individual com col·lectiu. La Setmana Psicològica té una orientació multidisciplinària, gràcies a la qual se superen les tradicionals divisions i fragmentacions entre les diferents disciplines i models psicològics.

Com una més de les activitats de la Setmana Psicològica, la Delegació Territorial de Tarragona del COPC programa la Conferència: Reptes i oportunitats en l'exercici professional de la psicologia. L’acte serà dimecres 13 de novembre, de 9.30 a 11.30 h, i anirà a càrrec d'Araceli Baíllo Mompeán, Gentzane Carbajo Areitiobiritxinaga i Raquel Duque Gómez, totes elles psicòlogues col·legiades. L'entrada a aquesta conferència és gratuïta per a les persones col·legiades del COPC, i cal fer-ne la inscripció en aquest enllaç a l'apartat de formació del web.

A més, tots els col·legiats i col·legiades tenen descompte a la resta de conferències i tallers planificats a la Setmana Psicològica: 50 € per les conferències i tallers, i 30 € només per a les conferències. Pots consultar com fer-ne la inscripció en aquest enllaç.

La XXVIII Setmana Psicològica de la URV està adreçada principalment a estudiants i professionals de la psicologia, però també vol donar a conèixer la psicologia a altres àmbits de l'entorn universitari. En aquest sentit, també es presenten temes d'investigació multidisciplinària i noves sortides professionals per a les persones professionals de la psicologia.

 

  Etiquetes: Formació , Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC