La Comissió de Cultura del COPC renova la temporada de teatrefòrums per a col·legiats i col·legiades al Teatre Bartrina de Reus

30-10-2019   |  Tarragona

Es farà una sessió amb col·loqui amb psicòlegs i psicòlogues per a cada obra representada, amb un 20% de descompte en el preu de l’entrada per a col·legiats, col·legiades i acompanyants.

La Comissió de Cultura del COPC segueix molt present en la programació teatral de Reus. Aquesta tardor de 2019, la temporada teatral del Fòrum de l’Espectador del Teatre Bartrina torna a programar un teatrefòrum amb la Comissió de Cultura del COPC per a cadascuna de les obres que s’hi representen. Per tant, els psicòlegs i psicòlogues del Col·legi disposen de diverses cites trimestrals per veure teatre i comentar de forma compartida, amb la companyia i entre col·legues de professió, les obres que s’hi representen.

A més, els col·legiats i col·legiades tenen un altre incentiu per anar a les sessions de teatrefòrum de la Comissió de Cultura al Teatre Bartrina de Reus: un descompte del 20% en el preu de l’entrada, per a la persona col·legiada i per al seu acompanyant, presentant el carnet col·legial a les taquilles del teatre.

Les properes dates i obres dels teatrefòrums són les següents. Podeu clicar damunt del títol per tenir més informació sobre la sinopsi i la companyia:

17 de novembre, 18.00 h: Una gossa en un descampat
24 de novembre, 18.00 h: Claudia
30 de novembre, 21.00 h: Celebraré mi muerte
14 de desembre, 21.00 h: La dansa de la venjança

Esperem que gaudiu del màxim de sessions dels teatrefòrums de la Comissió de Cultura. Si no hi heu anat mai, aneu a la primera ocasió que tingueu, que segur que voldreu repetir i com més aviat hi aneu més opcions per tornar-hi tindreu!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC