Els doctors en psicologia Daniel Hughes i Cathy Malchiodi visiten Barcelona al mes de novembre per fer un seminari sobre trauma

23-10-2019   |  Barcelona

La formació del Dr. Hugues, Construir el apego en niños traumatizados, és el dia 8 de novembre; el dia 23 és el torn de la Dra. Malchiodi, amb ArteTerapia y Trauma.

Durant el mes de novembre, l’Instituto Cuatro Ciclos porta a Barcelona el Dr. Daniel Hughes i la Dra. Cathy Malchiodi per fer un seminari sobre trauma. Les dues formacions es realitzaran a l’Hotel Acevi amb descompte per a col·legiats i col·legiades.

En primer lloc, el dia 8 de novembre, el Dr. Hugues farà el seminari Construir el apego en niños traumatizados. Hugues és l’autor d’un dels models de treball amb trauma i infància i adolescència d'afecció més efectiu i ha estat reconegut per les entitats que treballen amb aquests col·lectius després d'exhaustives proves amb altres models. El seu model és el de psicoteràpia de desenvolupament diàdic, DDP, i la xarxa amb què treballa DDP Network. Importants organitzacions d’àmbit mundial utilitzen els seus serveis com a consultor, i té una xarxa de professionals amb extensió mundial. És el primer cop que visita Espanya. Per a més informació i per inscriure’s al seminari, cal prémer aquí.

En segon lloc, el dia 23 de novembre, la  Dra. Malchiodi farà el seminaro ArteTerapia y Trauma. La Dra. Malchiodi és psicòloga, terapeuta d'arts expressives, consellera de salut mental, educadora i investigadora en l'àrea de l'estrès traumàtic i enfocaments basats en el cos que es basen en mètodes de tractament relacionals, de desenvolupament, ment/cos i innovadors. Ha passat les últimes dècades treballant amb nens, adolescents, adults, famílies i comunitats traumatitzats i ha escrit 20 llibres, 50 articles de referència, i ha esta convidada a més de 450 presentacions en tot el món. La formació també té descompte per a col·legiats i col·legiades, per informar-te i inscriure't-hi només cal prémer aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC