El COPC signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona per posar en marxa el projecte EdEc

21-10-2019   |  Barcelona

El projecte EdEc té com a objectiu dotar a persones vulnerables de coneixements i habilitats per poder fer una millor gestió dels recursos econòmics de què disposen.

El passat 2 d'octubre de 2019 el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, conjuntament amb el Col·legi d'Economistes de Catalunya i SECOT, va signar un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona per establir el marc de col·laboració amb el projecte EdEc.

La finalitat d’aquest conveni és dur a terme el projecte EdEc d’Educació Econòmica Bàsica que pretén donar a les persones usuàries que en facin ús, els coneixements i les eines adequades per ser capaços de prendre millors decisions econòmiques i fer una millor gestió dels seus recursos.

Per tal de garantir que tinguin uns coneixements bàsics com a ciutadans que els hi permeti prendre decisions informades, les persones que es beneficiïn del projecte rebran formacions presencials, utilitzant els materials i infraestructures de l’Ajuntament, de la mà de professionals voluntaris de les tres entitats col·laboradores. El COPC col·labora amb l'EdEc amb psicòlegs i psicòlogues experts en psicologia econòmica, en el marc de la Psicoxarxa Sòlidaria.

La signatura del conveni ha estat possible gràcies al treball realitzat en coordinació entre el COPC i l’Ajuntament en aquest àmbit i suposa un punt important de la labor iniciada per Ricard Cayuela, ex vicedegà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i actual coordinador del grup de treball de psicologia econòmica.

 

 

  Etiquetes: Barcelona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC