La seu central del COPC modifica l'horari d'atenció i posposa totes les activitats formatives que tenia programades el 18 d’octubre

17-10-2019   |  Barcelona

La delegació territorial de Lleida tancarà a la tarda mentre que Tarragona i Girona mantindran el seu horari habitual. Les activitats programades en totes elles també han quedat posposades.

a a

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha decidit posposar totes les activitats formatives que tenia programades pel 18 d’octubre en totes les seves seus, la seu central de Barcelona i les Delegacions Territorials de Girona, Lleida i Tarragona, a causa de la convocatòria de vaga general. El COPC constata que les persones inscrites als cursos havien tramitat la seva inscripció als cursos amb anterioritat a la convocatòria de la vaga general. Amb aquesta decisió, el COPC facilita la lliure adhesió a la convocatòria a les persones inscrites que així ho desitgin, i a les que no, les possibles dificultats de mobilitat que es preveuen per tal d’accedir a les activitats.

En previsió que per qualsevol d’ambdues circumstàncies les persones inscrites a les activitats decidissin no assistir als cursos i per no generar incomoditats i retards no desitjats a les persones que hi haurien finalment acudit, el COPC reprogramarà totes les activitats en una nova data. Tota la informació serà comunicada personalment a totes les persones afectades.

Divendres 18 d'octubre la seu central  del COPC obrirà de 9 a 15 h. La delegació territorial de Lleida tancarà a la tarda mentre que les delegacions territorials de Tarragona i Girona mantindran el seu horari habitual

Cal remarcar que l'activitat prevista a la seu central de Barcelona per dissabte 19 d'octubre es manté amb normalitat.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC