El IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats s’obre el 13 de novembre amb l’acte precongrés

16-10-2019   |  Barcelona

Els quatre col·legis coorganitzadors convoquen a la presentació sota el lema Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia.

L’acte precongressual del proper 13 de novembre de 2019 obre una nova edició del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats. El lema de la propera edició, Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia comença a desenvolupar-se amb l’acte, que tindrà lloc a Espai Bonnemaison a partir de les 17.30 h de la tarda.

L’organització té una perspectiva multidisciplinària i inclusiva en el marc d’actuació social present en els serveis socials bàsics i especialitzats. Està formada pel Col·legi de Pedagogs de CatalunyaCol·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, que treballen conjuntament amb l’objectiu d’analitzar la complexitat de la realitat social, reflexionar i intercanviar coneixements científics i provinents de la pràctica professional.

L’acte del precongrés inicia el període biennal i, seguint el seu programa, es presentaran les conclusions del III CSSB i el contingut del IV CSSBE. La conferència avançarà, des d’una visió filosòfica, el lema del IV Congrés, de la mà del Dr. Ramón Alcoberro amb el títol “Autonomies i Interdependències en societats complexes”.

L’organització convida a participar i debatre entorn la temàtica de les dependències en plural i la dicotomia entre l’autonomia i l’enfortiment personal i professional. Per a més informació i inscripcions, premeu aquest enllaç al web del CSSBE.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC