Els efectes del feminisme i el patriarcat s’analitzen a les XXVIII Jornades de Clínica Psicoanalítica

16-10-2019   |  Barcelona

Els propers 23 i 24 de novembre, a Barcelona i promogut pel COPC, l’esdeveniment programa 12 ponències amb col·loquis i 4 tallers temàtics

El 23 i 24 de novembre, a l’Hotel Montblanc de Barcelona, tindran lloc les XXVIII Jornades de Clínica Psicoanalítica, que porten per lema Feminismo, patriarcado. Sus efectos. L’esdeveniment està organitzat per Acto Barcelona, amb l’adhesió de Acto, Asistencia Psicoanalítica, Psiquiátrica y Psicológica (Barcelona); Análisis Freudiano-Analyse Freudienne (Madrid, Alicante, Burgos, Sevilla, París); Apertura. Estudio, Investigación y Transmisión del Psicoanálisis (Barcelona); Cártel Clínico (Barcelona), i Espacio Psicoanalítico (Pamplona).  Tota la informació sobre les jornades és en el programa adjunt, consultable en aquest enllaç.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, promotor de l’acte, té tres inscripcions gratuïtes per als seus col·legiats i col·legiades, que es decidiran per sorteig. Les persones col·legiades que hi vulguin participar, només cal que enviïn un correu amb el nom i el número de col·legiació al correu electrònic comunicacio@copc.cat. Dilluns 21 d’octubre, a les 15 h, es realitzarà el sorteig entre totes les peticions arribades fins aleshores i es comunicarà només a les tres persones premiades que tenen la inscripció gratuïta a les Jornades.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC