La Intercol·legial organitza un cicle de conferències sobre temes d’actualitat amb entrada lliure i oberta a tots els públics

09-10-2019   |  Barcelona

Organitzat per la Comissió Intercol·legial de Sèniors, enguany arriba a la VI edició.

El proper 29 d’octubre s’obre el IV Cicle de Conferències sobre temes d’actualitat que anualment organitza la Comissió Intercol·legial de Sèniors. El cicle programa una conferència mensual, oberta a tots els públics i gratuïta, que a cada sessió acull alternativament un dels col·legis integrants de la comissió. En aquest cicle, els temes que es tractaran són el fotoperiodisme, el poder i la pobresa al món, l’homeopatia, els catorze vuit mils del món, la negociació, l’educació social, el funcionament del cervell, o com superar la mort d’un familiar en un accident de trànsit.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya hi participarà amb una ponència d’Óscar Pino, vocal de la Junta de Govern i comissionat de recerca i universitats del COPC, a la conferència Com funciona el cervell, que es farà al Col·legi de Metges de Barcelona dimarts 19 de maig de l’any vinent. A més, el COPC acollirà a la seva seu de Barcelona la conferència La meva experiència vital: com superar la mort d’un familiar en accident de trànsit, que tindrà lloc el 16 de juny.

El programa del cicle, amb les conferències, les dates i els llocs, es pot consultar com a document adjunt a la notícia i en aquest enllaç. Recordeu que la primera conferència serà el proper 29 d’octubre, i té per títol Has de ser-hi. Fotoperiodisme en estat pur. Us esperem a totes les convocatòries que us interessin!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC