El projecte Ingenu estrena 3 Shakespeare al Teatre Akadèmia a 12 euros per a col·legiats i col·legiades

08-10-2019   |  Barcelona

La sessió de 21 de novembre de Vaig ser pròsper inclou un col·loqui postfunció amb els actors, director i Jaume Descarrega, referent de la Comissió de Cultura del COPC.

La companyia de Teatre Projecte Ingenu compleix 5 anys i ho celebra al Teatre Akadèmia representant 3 obres de Shakespeare durant els mesos d’octubre i novembre. Les obres escollides són Hamlet, del 23 d’octubre al 3 de novembre, Romeu i Julieta, del 6 al 17 de novembre, i Vaig ser pròsper, del 20 al 24 de novembre. Per a sinopsis, fitxes tècniques i més informació podeu consultar el web del Teatre Akadèmia.

La Comissió de Cultura del COPC té 2 bones notícies per a col·legiats i col·legiades. La primera, que els col·legiats i col·legiades tenen descompte en el preu de les entrades -que surt a 12 euros- els dies 25, 26 i 27 d’octubre, del 8 al 10 de novembre i el 21 i 22 de novembre. Per tant, les persones col·legiades poden veure totes 3 obres amb un important descompte en el preu. Per tal de comprar les entrades amb descompte, només cal que premeu l’enllaç corresponent a l’obra que desitgeu veure. Tingueu en compte que són enllaços només per a col·legiats i col·legiades i que us demanarà iniciar sessió al web del COPC amb usuari i contrasenya.

Promoció exclusiva Hamlet: entrades a 12€ per a les funcions del 25 al 27 d’octubre
Promoció exclusiva Romeu i Julieta: entrades a 12€ per a les funcions del 8 al 10 de novembre
Promoció exclusiva Vaig ser pròsper: entrades a 12€ per a les funcions del 21 i 22 de novembre

La segona notícia és que el dia 21 de novembre Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern i referent de la Comissió de Cultura del COPC, moderarà un col·loqui entre la companyia i els espectadors. No us perdeu la sessió, que sempre és un privilegi assistir-hi i conèixer els actors i actrius, no només els personatges, i els projectes artístics dels directors de les obres que presenten.

Aprofiteu la convocatòria per veure teatre de proximitat, en una magnífica sala i a preu de privilegi.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC