El concurs i el calendari de promoció de la salut de la Delegació Territorial de Girona, del COMG i del COFG ja tenen guanyadora i imatge de portada

08-10-2019   |  Girona

La Dra. Solé guanya el premi del concurs amb la fotografia Blauet.

La Delegació de Girona del COPC, conjuntament amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona i el Col·legi de Farmacèutics de Girona, editarà un calendari per l’any 2020 amb les imatges del concurs que van coorganitzar el mes de juny passat.

El concurs fotogràfic proposava a les persones col·legiades dels col·legis organitzadors fer una fotografia que il·lustrés un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides,  17 finalitats a implementar per tal que els països i les seves societats emprenguin un camí per millorar la vida de les persones sense excloure’n ningú. Exemples dels 17 objectius de l’ONU són eliminar la pobresa, erradicar la fam, la salut i el benestar, la igualtat de gènere, la reducció de les desigualtats, la producció i consum responsable, la pau i la justícia o el treball decent i el creixement econòmic.

La Dra. Laura Solé, metgessa col·legiada al COMG, ha estat la guanyadora del concurs amb la fotografia Blauet. La imatge, el perfil de l’ocell sobre fons negre, ha estat l’escollida per ser la fotografia de la portada del calendari. Com a guanyadora del concurs, la Dra. Solé ha obtingut un xec regal valorat en 150 euros per gastar en una botiga de productes ecològics i de proximitat.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC