La Delegació Territorial de Lleida programa un cinefòrum amb Litus el proper dijous 10 d’octubre per commemorar el Dia Internacional de la Salut Mental

07-10-2019   |  Lleida

L’entrada a l’Espai Funàtic per a persones col·legiades i precol·legiades val 1 euro prèvia reserva.

El proper dijous 10 d’octubre, la Delegació Territorial de Lleida del COPC commemora el dia Internacional de la Salut Mental amb un cinefòrum amb la pel·lícula Litus. L’obra de Dani de la Órden, recentment estrenada a les cartelleres, narra el retrobament d'un grup d'amics tres mesos després que un dels membres del grup se suïcidi. Durant la reunió, surten a la llum els secrets més íntims i les tensions amagades entre ells durant anys.

La sinopsi de la pel·lícula, que es projectarà a l’Espai Funàtic a les 20.15 h, és idònia per al lema del Dia Internacional de la Salut Mental: Parlar i escoltar salva vides, cosa que després de la pel·lícula posaran en pràctica Joan Pau Rodríguez, psiquiatre de l’Hospital Sant Joan de Déu, Antonio Alcántara, psicòleg clínic de l’Unitat Interconsultes de l’Hospital de Santa Maria de Lleida i Oscar Castán, secretari de la Junta Territorial de Lleida del COPC en un col·loqui amb el públic assistent.

Les persones col·legiades i precol·legiades poden reservar-se una entrada a 1 euro per WhatsApp del telèfon 630 743 981, sempre que enviïn un missatge amb el seu nom i cognom i número de col·legiació.

Esperem la vostra assistència: tingueu en compte que les entrades són limitades.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC