El Congrés de Salut, Benestar i Empresa per a Directives i Empresàries celebra la XI edició a Barcelona amb un 20% de descompte per a col·legiats i col·legiades

02-10-2019   |  Barcelona

L'esdeveniment té lloc el proper 12 de novembre, al paraninf de la Universitat de Barcelona.

El proper 12 de novembre, el paraninf de la Universitat de Barcelona acollirà el XI Congrés de Salut, Benestar i Empresa per a Directives i Empresàries. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és una de les institucions col·laboradores, gràcies a la qual cosa les persones col·legiades del COPC gaudeixen d’un 20 % de descompte en el preu de la inscripció.

L'esdeveniment té un extens programa, que podeu consultar aquí, en el qual destaca la participació de Gemma Altell, presidenta de la Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats del COPC, que moderarà un dels actes, la Taula de diàleg sobre Feminisme, diversitat i empresa.

Els col·legiats i col·legiades que vulguin inscriure’s al congrés amb el 20% de descompte sobre el preu de la matrícula (80 €), només cal que premin aquest enllaç per saber el codi promocional i la pàgina web d’inscripció. Tingueu en compte que l’enllaç és privat per a col·legiats i col·legiades, i que, per tant, per accedir-hi us demanarà la vostra clau d’accés a l’àrea privada del web del COPC.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC