El COPC acull una conferència del Dr. Antonio Pombo promoguda per la Comissió de Psicoanàlisi

30-09-2019   |  Barcelona

El 8 de novembre, a les 18 h, la Violència i salut mental en la infància i l’adolescència fonamenten la conferència de la sala d’actes.

El proper 8 de novembre, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya programa la conferència Violència i salut mental en la infància i l’adolescència, del Dr. Antonio Pombo, a la sala d’actes de la seu de Barcelona. L’acte, que se celebrarà de 18 a 20 h promogut per la Comissió de Psicoanàlisi, compta amb la participació de la Junta de Govern del COPC, de la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia i del Comitè de la Infància i l’Adolescència de Catalunya.

En la conferència Violència i Salut mental en la infància i l’adolescència, Pombo desenvoluparà l’origen de la violència i l’agressivitat i el seu paper en les relacions socials i familiars, ja que sovint en els casos de maltractament trobem una història familiar on hi ha hagut agressions. El ponent referirà la incidència de les relacions violentes en el desenvolupament del subjecte i de l’inevitable aspecte traumàtic en la vida psíquica que li comporta. Gràcies a una llarga experiència clínica amb infants i famílies, el Dr. orientarà l’auditori sobre com treballar els processos psicoterapèutics, fidel al seu estil que transmet els conceptes teòrics i clínics d’una manera clara, entenedora i rigorosa.

El Dr. Antonio Pombo és doctor en medicina, pediatra i psicoterapeuta. És autor, entre d’altres articles i treballs científics, del llibre La derrota de la razón, obra que ha presentat a Barcelona recentment. Cal agrair la seva presència al COPC a l’Associació de Familiars i Malalts mentals de 9 Barris.

La conferència és gratuïta prèvia inscripció a aquest enllaç a l’apartat de Formació del web, on, a més, hi trobareu tota la informació disponible.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC