El COPC amplia el servei d’orientació professional a les delegacions territorials

26-09-2019   |  Barcelona

Girona, Lleida i Tarragona ofereixen sessions individuals d’assessorament professional.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha ampliat el servei d’orientació professional a les delegacions territorials de Girona, Lleida i Tarragona. El servei, implementat inicialment a la seu de Barcelona, s’estén per tot el territori gràcies a la bona acollida que ha tingut i la bona valoració obtinguda dels seus usuaris i usuàries.

Les orientacions professionals a les delegacions territorials consisteixen en una entrevista personal amb un expert per resoldre tots els dubtes referents al procés de buscar feina o de reinvenció professional. És un servei pensat i dissenyat per psicòlegs i psicòlogues, especialitzat en el mercat laboral vinculat a la psicologia. Els aspectes tractats a les orientacions professionals individuals acostumen a ser: 

  • Pla d’acció per trobar feina
  • Reorientació professional
  • Emprenedoria
  • Revisió de CV o cartes de presentació
  • Autoocupació
  • Tècniques per a la recerca de feina
  • Linkedin i xarxes socials
  • Regulació sanitària

Els destinataris, els col·legiats i col·legiades, poden rebre tres orientacions professionals a l’any per atendre cada situació específica. El preu del servei depèn de les condicions professionals de qui el sol·licita: per a les persones col·legiades en situació d’atur amb quota especial, el servei és gratuït; per qui està en situació d’atur sense quota especial i per a les persones precol·legiades, el servei d’orientació té un cost de 10 euros; finalment, per als col·legiats i col·legiades en actiu que volen reorientar la seva carrera professional, el servei té un cost de 20 euros.

En aquest sentit, cal remarcar que per aplicar la tarifa de col·legiats en situació d’atur, cal aportar el document DARDO (Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació) del Servei d'Ocupació de Catalunya. També cal ressaltar que en cas que no es pugui assistir a una sessió ja concertada, serà necessari avisar amb dos dies d’antelació per poder-ne reservar una de nova. En cas d’absència sense justificar i sense preavís, no es podrà tornar a reservar l'orientació.

A banda de les sessions d'orientació a través de l'entrevista personal, els col·legiats i col·legiades poden assistir als tallers d’assessorament grupal que tenen lloc cada dimecres a la tarda a la seu de Barcelona del COPC, amb prèvia inscripció. 

El servei d’orientació professional us espera a les delegacions territorials del COPC. Per a més informació, poseu-vos-hi en contacte.

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC