Reserva’t una entrada gratuïta per a la inauguració o cloenda del Psicurt

26-09-2019   |  Tarragona

L’horari habitual de la Delegació Territorial de Tarragona es veu afectat dijous 10 i divendres 11 d’octubre.

El Festival de curtmetratges de Tarragona, el Psicurt, que organitzen el Col·legi de Psicologia de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona, ja és aquí.

El festival s’inaugura el proper 10 d’octubre a les 19.15 h a l’Antiga Audiència de Tarragona amb la intervenció de Jaume Descarrega, membre de Junta de Govern del COPC i coordinador del Psicurt; Dr.Guillermo Mattioli, degà del COPC; Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, i Carmen Cabezas, sub-directora general de Promoció de la Salut de la Generalitat de Catalunya. La cerimònia d’inauguració inclou una projecció de la pel·lícula Campeones, de Javier Fesser (20 h) i un col·loqui amb el guionista de la pel·lícula David Marqués. Després de dos dies de projeccions, l’11 i el 12 d’octubre (consulta el programa adjunt), l’acte de lliurament de premis i cloenda del festival serà el proper 13 d’octubre, a les 18.30 h, i serà conduïda per la periodista tarragonina Yolanda García.

Tots els actes són gratuïts, però els col·legiats i col·legiades poden assegurar-se el lloc reservant-se una entrada. Gràcies a les invitacions adjuntes a la notícia, us podeu reservar una entrada per a la cerimònia de cloenda i/o inauguració del Psicurt escrivint a comunicacio@copc.cat o trucant al 689 848 368.

D’altra banda, la total implicació de la Delegació Territorial de Tarragona amb el Psicurt afecta els horaris d’obertura de la seu, que tancarà el dijous 10 a la tarda i durant tot el divendres 11. Tingueu-ho en compte si prevèieu assistir a la Delegació en lloc de al festival.

  Etiquetes: Tarragona , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC