El COPC col·labora amb el programa del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya

25-09-2019   |  Barcelona

Amb aquesta col·laboració els col·legiats i col·legiades podran formar part del projecte i comunicar els seus serveis en el catàleg del Carnet Jove.

Tan important és la salut física com la salut mental o psicològica. I en aquest sentit la psicologia pren especial rellevància en un període determinant com és l’adolescència i la joventut, una etapa caracteritzada per canvis ràpids i significatius.

El programa del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicologia col·laboren en un esforç per normalitzar i promocionar la figura del psicòleg entre els joves. Amb aquesta col·laboració els psicòlegs i les psicòlogues col·legiats/ades podran formar part del projecte i oferir els seus serveis.

Com a conseqüència d’aquest acord els joves beneficiaris del Carnet Jove podran comptar amb professionals de la psicologia col·legiats, fet que assegura una atenció de qualitat, que atendran als joves amb el descompte habitual ofert per la xarxa de col·laboradors.

Els serveis dels col·legiats i col·legiades que formin part del projecte es comunicaran al web, l’aplicació mòbil i el butlletí digital del Carnet Jove; els tres espais principals on els joves poden cercar i utilitzar els avantatges.

A part de la difusió habitual, aquells psicòlegs i psicòlogues que es donin d’alta abans del 31 d’octubre, entraran a formar part de la campanya especial de difusió de “Nous Col·laboradors”, que inclou: un apartat especial al web www.carnetjove.cat, un baner informatiu i l’enviament d’un butlletí electrònic. Consulta aquí tots els beneficis de fer-te col·laborador del Carnet Jove.

El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya, impulsat des de l’Agència Catalana de la Joventut, que té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves catalans a través de l'oferiment i la promoció de serveis, propostes i descomptes en diferents àmbits.

Per demanar informació o donar-te d'alta com a Col·laborador del Carnet Jove de la Generalitat, podeu trucar al telèfon d'atenció al col·laborador: 93 483 84 27 (de dilluns a dijous de 9 a 14 i de 16 a 19 hores, divendres de 9 a 14 hores) o enviar un correu electrònic a info.carnetjove@gencat.cat.

  Etiquetes: Barcelona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC