Sessió per a col·legiats i col·legiades de “La Mare”, de Florian Zeller, amb Emma Vilarasau: 8 de març, al Teatre Villarroel

28-02-2017   |  Barcelona

L’obra teatral serà el punt de partida del teatrefòrum que se celebrarà a continuació, en què els col·legiats i col·legiades podran compartir les seves reflexions amb els autors del muntatge teatral

La Comissió de Cultura del COPC entra a la psique de les dones que -poc a poc, pas a pas- van perdent el seu rol de mares, gràcies a la magnífica obra de Florian Zeller “La Mare”, interpretada per Emma Vilarasau en el seu paper protagonista. Després de l’obra, els col·legiats i col·legiades de COPC tindran el privilegi de poder conversar amb els 4 actors del muntatge, en un teatrefòrum que és una oportunitat única i que promet ser molt intens.

La ineludible cita és dimecres 8 de març, a les 20.30h, al Teatre Villarroel (c. Villarroel 87). Els privilegiats i privilegiades col·legiats al COPC, a més, tenen un descompte del 33% del preu de l’entrada, que queda en només 16 euros més despeses de gestió. Els acompanyants dels col·legiats/des, també poden comprar la seva entrada en promoció (que queda igualment en 16 euros+despeses cadascuna), i no hi ha límit d’acompanyants.

Totes aquelles persones que vulguin aprofitar aquesta oportunitat, cal que comprin les entrades en aquest enllaç a través de l’usuari “copc” i la contrasenya “copc2050”.

No us perdeu una ocasió tan especial i regaleu-vos un vespre que us encantarà recordar!   

 

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC