La Sala Beckett programa un col·loqui després de No m’oblideu mai a 12 € per a psicòlegs i psicòlogues col·legiats

18-09-2019   |  Barcelona

El 19 d’octubre, el teatrefòrum, que té el suport de la Comissió de Cultura del COPC, serà moderat per Jaume Descarrega.

El proper dissabte 19 d’octubre, a les 20 h, la Sala Beckett de Barcelona programa un teatrefòrum amb l’obra No m’oblideu mai a preu especial per als col·legiats i col·legiades del COPC. Els més fidels als teatrefòrums de la Comissió de Cultura recordaran que l’obra ja ha protagonitzat col·loquis a Barcelona (any 2018) i Tarragona (aquesta primavera), però la temàtica principal de l’obra, el suïcidi, i els interessants debats que genera amb els psicòlegs espectadors la fan una cita obligatòria per a totes les persones col·legiades que encara no l’hagin vist. Cal recordar que el guió de l’obra està construït reproduint literalment les respostes reals de persones entrevistades, cosa que permet interpretar informació de primera mà.

Els col·legiats i col·legiades que vulguin més informació de l’obra poden prémer aquest enllaç a una crítica, i els que desitgin comprar l’entrada amb descompte, a 12 €, poden fer-ho de dues maneres: la primera, comprant l’entrada a taquilla presentant el seu carnet col·legial; la segona, per si us voleu assegurar l’entrada, reservar-la al correu electrònic reserves@salabeckett.cat. Jaume Descarrega moderarà el col·loqui amb els actors després de la funció.

Esperem la vostra assistència i les vostres paraules el proper 19 d’octubre!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC