Accedeix a la línia de subvencions per afavorir l’autoocupació de joves que tinguin un projecte d’emprenedoria

16-09-2019   |  Barcelona

Les condicions necessàries per obtenir la subvenció són estar inscrit al programa de Garantia Juvenil, tenir entre 18 i 29 anys i estar donat d’alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms.

 El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha obert una línia de subvencions per promoure l’autoocupació de joves que tenen un projecte d’emprenedoria. L’objectiu principal de les subvencions és garantir uns ingressos mínims a les persones inscrites al programa de Garantia Juvenil que es donen d’alta al Règim General de Treballadors Autònoms (RETA) per tal de donar viabilitat econòmica als seus projectes durant el primer any de funcionament.

Cal tenir en compte que els beneficiaris o beneficiàries de les subvencions han de tenir entre 18 i 29 anys i haver-se donat d’alta al RETA entre l’1 d’octubre de 2018 i l’1 d’octubre de 2019. A més, els sol·licitants han de tenir el domicili fiscal i centre de treball a Catalunya i presentar tota la documentació entre el 23 de juliol i l’1 d’octubre.

Les subvencions determinen assignació econòmica entre els 8 mesos i els 12 mesos, de manera que no es preveuen imports per a altes al RETA inferiors als 8 mesos ni a partir del tretzè mes.

Tota la informació necessària per tramitar les subvencions s’ha publicat al DOGC i és a la documentació adjunta a la notícia: Resumconvocatòria (Resolució TSF/1525) i bases reguladores (Ordre TSF/181/2017).


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC