Torna el millor teatre a 12 € per a tots els col·legiats i col·legiades

12-09-2019   |  Barcelona

El Teatre Akadèmia estrena Assaig sobre la lucidesa, de José Saramago, el proper 18 de setembre.

Comença el curs i la nova temporada teatral, amb la qual tornen els descomptes teatrals dels grans avantatges del COPC. El teatre Akadèmia estrena, el proper 18 de setembre, Assaig sobre la lucidesa, de José Saramago, sota la direcció de Roger Julià.

Gràcies als grans avantatges del COPC podeu comprar-hi entrades a només 12 € durant la primera setmana de funcions (del 18 al 25 de setembre). En cas que no pugueu anar-hi la primera setmana teniu temps de veure l’obra fins el 13 d’octubre, però sense promoció, a 18 euros.

Per tal de comprar les entrades amb el 33% de descompte només us cal comprar les entrades a través d’aquest enllaç privat: recorda que per accedir-hi has d’iniciar sessió web amb les teves claus de persona col·legiada. Us esperem al teatre!

 

Tota la informació sobre l’obra i la programació del Teatre Akadèmia la teniu en aquest enllaç, que resumeix la següent fitxa tècnica.

 

Dates i horari
Del 18 de setembre al 13 d’octubre de 2019
De dimecres a dissabte: 20.30 h
Diumenge: 18 h

Espectacle en català

Durada: 85 min

  • 19/9 Col·loqui Post-Funció amb la companyia de l’espectacle. Moderat per Jumon Erra: dramaturg, director i encarregat de fer l’adaptació d’Assaig sobre la lucidesa
  • 25/9 Col·loqui Post-Funció

 

Sinopsi

Fa quatre anys, a la capital, una plaga de ceguesa va fer aflorar el millor i el pitjor dels ciutadans i dels governants. Només una dona ho va veure tot. Ara, quatre anys després, els ciutadans són cridats a les urnes i, de manera aparentment espontània, voten massivament en blanc. Aquest qüestionament implacable als partits que gestionen la democràcia generarà un pols violent entre el poder i la ciutat. La dona que ho va veure tot encara hi és. I continua veient-ho tot.

Assaig sobre la lucidesa és la segona part del cèlebre Assaig sobre la ceguesa, obra amb la qual José Saramago va un pas més enllà en la seva mirada crítica als mecanismes del poder i va posar en el punt de mira la corrupció del sistema democràtic.

L’adaptació teatral que proposem ens confronta amb la faula saramaguiana. L’obra se’ns fa absolutament vigent, després de les revoltes ciutadanes esdevingudes al món en els darrers deu anys, i posa de relleu el debat necessari entorn de l’anomenada “democràcia real”.

 

Repartiment
Marc Pujol
Xavier Casan
Elena Fortuny
Xavier Torra
Júlia Santacana


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC