El Temporada Alta de Girona arriba a la tardor amb un tracte preferencial per a col·legiats i col·legiades

09-09-2019   |  Girona

Les dues primeres entrades per a cada espectacle que comprin les persones col·legiades de Girona tindran un 15% de descompte i, a més, se sortegen entrades gratuïtes.

 

El Temporada Alta, festival d’arts escèniques que se celebra a Girona i Salt d’octubre a desembre, és un punt de trobada entre l’escena catalana i la internacional, un espai d’exhibició de propostes escèniques i una plataforma de suport a la creació i producció d’espectacles. Un esdeveniment de referència, que s’ha guanyat un lloc al mapa dels millors festivals europeus.

Els col·legiats i col·legiades del la Delegació Territorial de Girona del COPC tenen una consideració especial en el festival. D’una banda, poden optar a entrades gratuïtes per a dos espectacles i, de l’altra, tenen un 15% de descompte en la compra de 2 entrades per a totes les funcions del festival. Ambdues promocions ja estan operatives i us esperen!

El sorteig d’entrades és per a dos esdeveniments, Omara Portuondo (28 d’octubre, 20.30 h) i Giselle (6 de desembre, 20.30 h, Auditori). Per participar del sorteig només cal seguir les instruccions d’aquest enllaç que ha preparat la Delegació Territorial de Girona.

El descompte del 15% en el preu de les entrades, en canvi, és per a tots els espectacles i per a totes les persones col·legiades de la Delegació. Igualment, per saber com comprar les entrades amb descompte cal seguir aquestes instruccions.

Gaudiu del festival d’arts escèniques més reconegut del país i aprofiteu els avantatges de pertànyer al COPC.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC