El COPC signa un conveni de col·laboració amb l’Editorial Eleftheria per publicar obres a iniciativa del Col·legi

05-09-2019   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades tindran avantatges en la compra de materials i accés a continguts especials del web de l’editorial.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya té assignades, entre d’altres funcions, facilitar l’exercici de la professió de la psicologia, fomentar el màxim desenvolupament professional entre les persones col·legiades i divulgar els avenços de la psicologia fomentats científicament. Una de les maneres que té de desenvolupar aquests encàrrecs socials és publicar i difondre obra científica, ja sigui fruit del treball de recerca i investigació de col·legiats i col·legiades o treballs del seu màxim interès de persones externes al Col·legi.

Per tal de publicar obres a iniciativa del Col·legi, el COPC ha signat un conveni de col·laboració amb l’Editorial Eleftheria, una editorial especialitzada en promoure la cultura del canvi i el creixement, en l’àmbit personal, interpersonal i social.

Gràcies a la col·laboració, les organitzacions es vinculen per editar obres selectes de psicologia escrites per membres del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, autors rellevants de la psicologia mundial, proposats pel COPC, i investigacions i estudis científics que siguin d’especial interès del COPC. La Junta de Govern i el degà proposaran la publicació d’obres que, una vegada obtinguda l’avaluació favorable de l’editorial, tindran el segell i el logotip del Col·legi. A més, els col·legiats i col·legiades tindran descomptes especials en la compra de materials de l’editorial i accés a continguts especials del web de l’Editorial Eleftheria.

 

Foto: Rafael Penadés, vocal de la Junta de Govern, Dr. Guillermo Mattioli, degà, i Enrique Arellano, fundador de l'Editorial Eleftheria.

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC