El COPC organitza sessions d’assessorament i orientació laboral per a persones col·legiades, precol·legiades, acabades de graduar i estudiants

04-09-2019   |  Barcelona

Les següents sessions per a persones col·legiades o precol·legiades són els propers 18 i 25 de setembre; per a estudiants i acabades de graduar, el 30.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza durant aquest 2019 xerrades per a persones col·legiades, precol·legiades, estudiants i psicòlegs i psicòlogues acabats de graduar amb l’objectiu d’oferir assessorament o orientació acadèmica i laboral específica de psicologia. Les trobades tenen lloc a la seu de Barcelona, i es resolen dubtes sobre l’exercici professional en psicologia.

Les sessions tenen dues parts: una primera amb informació general sobre les sortides laborals de psicologia i l’exercici de la professió, i la segona per resoldre dubtes específics dels assistents. Per aquest motiu es fan sessions per separat: d’una banda, per a persones col·legiades i precol·legiades, i per l’altra, per a acabades de graduar i estudiants.

Els continguts generals de les sessions són comuns i donen resposta a preguntes com:

  • Quines són les sortides sanitàries i no sanitàries?
  • Quines àrees d’intervenció hi ha en psicologia?
  • De què puc treballar si no tinc el Màster General Sanitari?
  • Com i on puc començar a cercar feina quan acabo d’obtenir el Grau de Psicologia?
  • On puc trobar ofertes de voluntariat?

Les persones interessades a inscriure-s’hi, només cal que premin sobre l’enllaç a l’apartat de Formació i facin el tràmit:

Per a persones col·legiades i precol·legiades:

Per a estudiants i psicòlegs i psicòlogues acabats de graduar


Esperem la vostra assistència!

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC