La presidenta del COPPA rep el premi Herman Musaph de psicodermatologia

28-08-2019   |  Barcelona

El reconeixement a Lucía Tomás té lloc en el 18è Congrés de la Societat Europea de Psicodermatologia, a Giessen.

L’actual presidenta del Colegio Profesional de Psicología de Aragón, Lucía Tomás Aragonés, ha rebut el premi Herman Musaph de psicodermatologia, medalla d’honor que la Societat Europea de Dermatologia i Psiquiatria atorga biennalment des de 1999. El reconeixement internacional a la contribució de Lucía Tomás en els avenços de la psicodermatologia va tenir lloc el passat 18 de juny, en el marc del 18è Congrés de la Europea de Psicodermatologia, a Giessen (Alemanya).

La psicòloga aragonesa, professora de la Universitat de Saragossa, va agrair -en recollir el premi- la seva condecoració: "Per a mi és un honor rebre un reconeixement tan prestigiós del sector que a més atorguen els mateixos companys de professió", i va declarar que “La psicodermatologia és un àmbit d'estudi que ha estat tradicionalment oblidat per la comunitat mèdica i és important que això canviï. Tan important com atendre les malalties de la pell i les seves conseqüències físiques, és prestar atenció a les conseqüències psicològiques que tenen aquestes malalties per a la persona que les pateix". Finalment, va afirmar que haver rebut el reconeixement suposa “un impuls per seguir treballant en aquesta línia i per seguir formant-me en aquest àmbit encara tan desconegut, així com treballar en la formació d'altres persones que garanteixin el futur d'aquesta especialitat”.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya felicita Lucía Tomás pel seu reconeixement internacional i per la seva tasca en favor del desenvolupament de la psicologia.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC