Oberta la convocatòria per a participar a la 2a edició del Festival Psicurt

27-02-2017   |  Tarragona

La Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha obert convocatòria per a participar a la 2a edició del Festival Psicurt, que tindrà lloc del 2 al 8 d’octubre a la ciutat de Tarragona.

La Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha obert convocatòria per a participar a la 2a edició del Festival Psicurt, que tindrà lloc del 2 al 8 d’octubre a la ciutat de Tarragona. L’objectiu del certamen és apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema. En l’edició anterior hi van participar 25 curtmetratges d’arreu de l’estat espanyol. El guanyador va ser ‘La Jaula’ dirigit per Nacho Solana.

Enguany, el Psicurt té dues categories: la de ficció i la d’animació, i atorgarà un premi de 1.200 € al guanyador de cada una d’elles. Poden participar al festival els curtmetratges produïts a l’estat espanyol a partir de l’1 de gener de 2015, la temàtica ha d’estar vinculada a la psicologia i a la salut mental, el gènere de les produccions és lliure i la durada màxima és de 20 minuts. El termini d’inscripció finalitza el dia 30 de juny de 2017.

Paral·lelament a la secció Oficial del Psicurt, també es duen a terme dues seccions vinculades a l’àmbit educatiu. Són Educurt i Educurt Exprés, ambdues dirigides a estudiants d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius. A la categoria Educurt Exprés també hi poden participar estudiants universitaris.

Per a Educurt, el termini per presentar els treballs finalitza el 30 de juny i la inscripció ha d’estar formalitzada per la direcció del centre o pel professor/a responsable de l’equip de treball.

Els estudiants que vulguin participar a Educurt Exprés han de presentar projectes enregistrats a Tarragona durant el cap de setmana del festival, fent servir un element i tres localitzacions proposades per l’organització en el moment de l’inici del concurs. Les inscripcions ha aquest apartat finalitzen el dia 30 de setembre de 2017. 

Consulteu les bases del festival Psicurt per conèixer els requisits de participació i els diferents premis als que poden optar els curtmetratges.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC