El COPC presenta el programa d'activitats formatives de setembre a desembre de 2019

01-08-2019   |  Barcelona

La revista ja és a disposició dels col·legiats i col·legiades perquè aprofitin l’estiu per programar la seva formació contínua de l’últim quadrimestre de l’any.

El programa d'activitats formatives de setembre a desembre de 2019 del COPC és la revista que es posa a disposició dels col·legiats i col·legiades perquè aprofitin l’estiu per programar la seva formació contínua de l’últim quadrimestre de l’any. 

Com és habitual, el programa d'activitats formatives arriba amb totes les activitats dissenyades per les seccions, grups de treball, delegacions i serveis del COPC. Les activitats formatives que recull el programa estan pensades per resoldre les necessitats específiques que tenen els professionals de la psicologia en cadascun dels àmbits: pensades per psicòlegs i psicòlogues per a psicòlegs i psicòlogues, garanteixen el màxim de qualitat i valor de les formacions.

La versió en paper del programa estarà disponible al setembre, a la seu i a totes les delegacions territorials del COPC, però aquest enllaç us permet consultar i descarregar la versió en PDF: si ho preferiu, també la teniu adjunta a la notícia. Endinseu-vos-hi i programeu-vos la formació que us calgui.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC