El COPC obre la convocatòria 2019 d’ajuts 0’7 per a projectes socials de cooperació al desenvolupament i/o projectes humanitaris relacionats amb l’àmbit de la psicologia

31-07-2019   |  Barcelona

El termini de presentació de projectes va del 29 de juliol al 29 de setembre de 2019.

Com cada any, el COPC obre la convocatòria d’ajuts 0’7 per a projectes socials de cooperació al desenvolupament i/o projectes humanitaris relacionats amb l’àmbit de la psicologia.  Enguany, els ajuts mantenen la dotació dels anys anteriors, i donen continuïtat a les condicions de les bases de participació, però aquest 2019 la Junta de Govern ha aprovat una augment de pressupost per a l'edició de 2020.

El termini de presentació de projectes és del 29 de juliol al 29 de setembre de 2019, i s’hi poden presentar projectes nacionals i internacionals. Els sol·licitants han de ser entitats sense ànim de lucre que millorin el benestar psicològic de les persones o de comunitats desafavorides, mitjançant la intervenció directa amb els beneficiaris.

El detall concret dels criteris que han de complir les entitats per poder-s’hi presentar i el tipus de despeses que s’hi poden imputar, així com tota l’altra informació necessària, estan recollits a les bases de la convocatòria de 2019, que podeu consultar en aquest enllaç i en el document adjunt a la notícia. Per informació general, podeu contactar amb la secretària de seccions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya: seccio@copc.cat

La partida pressupostària que assigna el COPC a aquesta convocatòria és de 10.000 euros, a repartir entre les entitats subvencionades.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC