El Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental Psicurt se celebra a Tarragona del 10 al 13 d'octubre de 2019

25-07-2019   |  Barcelona

Durant quatre dies, la quarta edició del festival projectarà els vídeos finalistes, dels 294 que s’han presentat, a l’Antiga Audiència de Tarragona.

El Psicurt –el Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona- que se celebrarà a Tarragona del 10 al 13 d'octubre de 2019, ha tancat el període d'inscripció de la quarta edició amb un total de 294 obres presentades a la secció oficial. D’ara endavant, el jurat seleccionarà els curtmetratges finalistes d’aquesta quarta edició, que es projectaran, com cada any amb entrada gratuïta, a l’Antiga Audiència de Tarragona.

D’aquesta manera, el Psicurt es consolida com un dels festivals temàtics relacionats amb la salut mental més importants del territori espanyol, no tan sols per la qualitat de les obres projectades, sinó també per la labor que el Psicurt realitza en els centres educatius, que poden demanar participar-hi programant  una activitat complementària, consistent a projectar els curts en els mateixos centres i posteriorment debatre amb els alumnes sobre la temàtica de cadascun dels curtmetratges. A banda, els alumnes dels centres d'ESO, batxillerat i cicles formatius poden participar també presentant un curt al festival, que té una categoria de premis específica, l’EDUCURT, a la qual enguany s’han inscrit 14 curtmetratges.

A més, fins el 30 de setembre de 2019, continua obert el període d'inscripció per a la secció EDUCURT EXPRÉS. Aquesta categoria també està destinada a estudiants d’ESO, batxillerat, cicles formatius i universitat, però l’enregistrament s'ha de realitzar a Tarragona durant el cap de setmana del Festival, fent servir un element i unes localitzacions proposades per l’organització en el moment de l’inici del concurs. Poden participar-hi curtmetratges de ficció, de producció en català i amb una durada màxima de 5 minuts. Per formalitzar la inscripció, que és totalment gratuïta, només cal omplir un formulari al web del Festival www.psicurt.com.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza el Festival Psicurt amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema. Un projecte cultural, social i de salut que permet promoure la creació artística i la sensibilitat del públic al voltant de la salut mental, alhora que projecta la ciutat de Tarragona com a referent cultural arreu.

  Etiquetes: Tarragona , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC