IX Congrés Internacional Filosofia i Salut Mental, el 17 i 18 d’octubre, a la Facultat de Filosofia de la UB

25-07-2019   |  Barcelona

El termini per presentar propostes de comunicacions finalitza el 25 de setembre de 2019, i és oberta a diplomats, llicenciats, graduats, postgraduats i professionals.

El proper 17 i 18 d’octubre, a la Facultat de Filosofia de la UB, tindrà lloc el IX Congrés Internacional Filosofia i Salut Mental. La nova edició del Congrés s'emmarca dins d'un diàleg que acull les diferents perspectives (mèdica, filosòfica, psicològica, assistencial ...) i té com a principal objectiu comprendre amb més profunditat la condició humana per poder atendre i cuidar-nos millor.

El diàleg afavoreix la progressiva elaboració d'un llenguatge menys tecnicista i més proper a l'experiència de la vida, la qual cosa repercuteix beneficiosament tant en l’àmbit acadèmic -en la reorientació del coneixement- com en el pràctic -a l'hora d'establir certes estratègies de enfortiment i de resistència enfront de les dificultats, els processos disgregadors i els abismes del sense sentit que afecten la vida de les persones en la societat contemporània-.

SI voleu participar al Congrés, el termini per presentar propostes de comunicacions al Congrés finalitza el 25 de setembre, i poden presentar-ne diplomats, llicenciats, graduats, postgraduats i professionals. D’altra banda, si només hi voleu assistir-hi com a públic, us interessarà consultar el programa.   


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC