29 de març de 2017: Presentació del llibre "Ser padres, ser hijos. Los desafíos de la adolescencia", de Mario Izcovich

10-03-2017   |  Barcelona

El degà del COPC participarà del debat i reflexió conjunta sobre com els psicòlegs/òlogues han d'ajudar els pares i mares que ho sol·liciten

Mario Izcovich, psicòleg amb una llarga trajectòria al Col·legi, ha publicat recentment el llibre "Ser padres, ser hijos. Los desafíos de la adolescencia" amb l'Editorial Gedisa, una obra que vol provocar reflexió al voltant de les habilitats i competències que han de desenvolupar els pares i mares per tal de superar les situacions amb què es troben. Malgrat hi ha una gran majoria de problemàtiques comunes, cada família fa el seu propi recorregut: de la mateixa manera que no hi ha dos fills iguals, tampoc no ho són els pares i mares ni les circumstàncies específiques de cadascú. És habitual, per tant, que els psicòlegs i psicòlogues que treballen amb adolescents -a l’escola i a la consulta- es trobin amb pares i mares angoixats i desorientats. Com ajudar-los? Com escoltar-los? Quina és la funció dels psicòlegs/òlogues?

El COPC, amb la col·laboració de l'Institut de la Infància de Barcelona, ha organitzat un acte de presentació del llibre a la seu del Col·legi- en què el degà Josep Vilajoana participarà del debat i de la reflexió conjunta- per al proper 29 de març de 2017 a les 19 h.

 

A més, l'acte també comptarà amb la participació de:

  • Joaquín Serrabona, psicòleg clínic i terapeuta familiar. President de la Secció de Psicologia de l'Educació (COPC)
  • Olga Piazuelo, psicòloga, coordinadora del Grup de Treball Adolescència en Crisi (COPC)
  • Vladimir Reinhardt, psicòleg, coordinador/dinamitzador de Escuelas de Padres
  • Mario Izcovich, psicòleg i autor del llibre 
 
L'acte és gratuït prèvia inscripció al següent enllaç.
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC