La Intercol·legial organitza el primer concurs de fotografia amateur per a col·legiats, col·legiades i familiars sèniors dels col·legis que la componen

25-07-2019   |  Barcelona

El concurs té dues categories: fotografia feta amb càmera i fotografia feta amb mòbil.

L’associació Intercol·legial organitza un concurs de fotografia gràcies a la iniciativa dels Sèniors. El primer Concurs de fotografia amateur de la Intercol·legial de Sèniors és obert a tots els col·legiats i col·legiades dels col·legis que formen part de l’associació Intercol·legial, i també als seus familiars. Tots els participants, però, han de tenir complerts els 60 anys.

Totes les fotografies que es presentin a concurs formaran una exposició que acollirà el Col·legi de Metges de Barcelona del 15 al 30 d’octubre. El concurs de fotografia té dues categories, una per a fotografia feta amb càmera i una segona per fotografies fetes amb telèfon mòbil, que es podran distingir a l’exposició per la mida, ja que les fetes amb telèfon mòbil seran de mida sensiblement inferior. Cada participant pot presentar una fotografia per categoria, del 25 de setembre a l’11 d’octubre.

La Intercol·legial espera les vostres fotografies: tota la informació necessària està recollida a les bases del concurs.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC