Màster en Psicoteràpia Breu Estratègica

18-07-2019   |  Barcelona

El Centro di Terapia Strategica d'Arezzo inicia un nou màster a Barcelona al setembre de 2019

El Centro di Terapia Strategica d'Arezzo, dirigida per Giorgio Nardone, inicia un nou màster a Barcelona amb descomptes especials per a col·legiats i col·legiades del COPC.

La formació es realitza des de fa més de 25 anys a Espanya i ofereix una formació única en els professionals interessats en el model estratègic. La seva estructura en mòduls subdividits per àrees d'intervencions, permet l'estudi analític de cadascun dels protocols de tractament i el desenvolupament de competències específiques desenvolupats per Giorgio Nardone. Al programa s'inclouen les estratègies i les estratagemes terapèutiques construïdes ad hoc per a les més importants psicopatologies: anorèxia, trastorn obsessiu compulsiu, atacs de pànic, trastorn borderline... així com problemes relacionals i disfuncions sexuals, o dificultats en la infància o adolescència . A més, el màster inclou supervisions clíniques, una de les quals realitzada pel professor Nardone, on l'alumne exposa els casos que li generen dificultat i el professor treballa sobre els casos i sobre els límits de l'alumne per ajudar-lo a millorar la seva performance professional.

El termini d'inscripció és obert i es reserven les places per ordre d'arribada de les sol·licituds. Les persones col·legiades al COPC tindran un 10% de descompte en pagament fraccionat i un 15% en pagament únic, sobre el total de la quota. Per a més informació podeu consultar aquest web o escriure a info@centrodeterapiaestrategica.es.

Actaulment, curar en temps breu les psicopatologies no només és una opció única de la psicoteràpia, sinó una ineludible sol·licitud per part dels pacients que tenen el dret de ser alliberats, al més aviat possible i millor, dels seus patiments.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC