El COPC participa al IV Congreso Nacional de Psicología

18-07-2019   |  Barcelona

Els membres de la Junta de Govern Teresa Moratalla, Oscar Pino i Connie Capdevila, així com Margarita Ibáñez, coordinaran sengles activitats del Congrés. A més, els presidents de secció Carmen Ferrer, Carmen Santos, Anna Romeu i Sebastià Sánchez també coordinaran o seran ponents en altres activitats.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya serà molt present en el proper IV Congreso Nacional de Psicología, que tindrà lloc els propers 21, 22, 23 i 24 de juliol a Vitoria. A més de la ja anunciada participació d’Elisa Micciola en el Comitè Organitzador, uns altres tres membres de la Junta de Govern del COPC -Teresa Moratalla, Oscar Pino i Connie Capdevila- coordinaran sengles simpòsiums en el congrés. D’altra banda, Margarita Ibañez, col·legiada al COPC, coordinarà el quart simpòsium assumit per un membre del COPC. A més, Carmen Ferrer, presidenta de la Secció de Psicologia Clínica, de la Saut i Psicoteràpia; Carmen Santos, presidenta de la Secció de Psicologia Coaching; Anna Romeu, presidenta de la Secció de Psicologia d'Emergències i Sebastià Sánchez, president de la Secció de Psicologia del Trànsit i la Seguretat, també assumeixen coordinacions o ponències en simpòsiums o altres activitats.

Per ordre cronològic, els simpòsiums que es coordinaran des del COPC són: dilluns 22, Oscar Pino coordinarà el simpòsium S705, Ámbitos de aplicación de la neuropsicología forense; dimarts 23, a primera hora de la tarda, Margarita Ibáñez assumeix el simpòsium S1639, Uso de la video intervención terapéutica (vit) para la promoción de patrones saludables de relación y comunicación; més tard, però també dimarts 23, Connie Capdevila coordina el simpòsium S1180, La coordinación de coparentalidad. una nueva intervención especializada para familias en situación de alta conflictividad post ruptura de pareja; finalment, dimecres 24, Teresa Moratalla coordinarà el simpòsium S1254, Divorcios conflictivos: prácticas alienadoras en la família i Carmen Ferrer el simpòsium de Psicoterapia. A banda de les ponències dels presidents de secció Carmen Santos, Anna Romeu i Sebastià Sánchez, altres col·legiats i col·legiades del COPC també en faran. Podeu consultar el programa de tot el IV Congreso Nacional de Psicología, és disponible en aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC