La Delegació de Lleida acollirà el proper 11 de juliol la presentació del llibre L’ansietat. La companya incòmoda, l’amiga necessària

09-07-2019   |  Lleida

Jaume Celma, president del COPC a Lleida, presidirà l’acte que comptarà amb la participació dels autors, els Drs. Salvador Gallart Masià i Francesc Abella Pon, i de l’il·lustrador del llibre, l’artista multidisciplinari Ermengol Tolsà

El proper 11 de juliol a les 19 h es presenta el llibre L’ansietat. La companya incòmoda, l’amiga necessària  a la Delegació de Lleida. En l’acte intervindran els autors del llibre, el Dr.Salvador Gallart i el Dr. Francesc Abella, psicòlegs especialistes en psicologia clínica i l’il·lustrador Ermengol Tolsà.

Ansietat. Què és exactament l’ansietat? Possiblement algun cop ens hem fet aquesta pregunta. Tot el món en parla i tothom l’hem patida, en algun moment de la nostra vida i de manera més o menys continuada. Aquest llibre vol ser una eina per combatre l’ansietat —que pot comportar un important malestar—, per poder controlar-la i, sobretot, per aprendre’n alguna cosa.

Aquest text ofereix respostes actualitzades, amb un to distès i fins i tot humorístic, sense menystenir en cap moment el patiment emocional que comporta tot trastorn. Permet endinsar-se en l'ansietat d’una manera desdramatitzada, tot suggerint respostes i possibles opcions d’ajuda terapèutica. 

Els autors apunten: "Farem un viatge de coneixement i experiència d’aquesta realitat; no espereu que la puguem eliminar, la necessitem per viure i per sobreviure, però hem de fer que el que considerem un enemic es torni un aliat. No es pot controlar però es pot gestionar, inclús ens pot ensenyar coses de nosaltres mateixos i dels altres". 

Les persones interessades en assistir-hi poden confirmar la seva participació al What’s App de la delegació 630 743 981 o al telèfon 973 230 437.

  Etiquetes: Lleida

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC